SEO vă ajută să puneți mai multă ochi pe conținutul site-ului dvs. și asta înseamnă mai mult trafic, mai mulți clienți și mai multe vânzări.

  • Pasul 1Hai sa ne cunoastem.

    Optimizarea pentru motoarele de căutare nu este magică și nu este niciodată un truc, mai de graba este o strategie informată pentru motoarele de căutare, bazată pe cele mai bune practici. Așadar, ne place să începem prin a vă cunoaște afacerea, prezența online și clientul ideal. O analiză completă și aprofundată a site-ului web, adaptată doar pentru dvs.
  • Pasul 2Proiectam strategia SEO personalizată.

    Menținerea unei prezențe online puternice necesită un salt urias, iar strategia dvs. de optimizare pentru motoarele de căutare nu este diferită. Vom coopera cu dvs., vom comunica devreme și apoi vă vom prezenta o strategie personalizată legată de KPI-urile dvs. de afaceri.
  • Pasul 3Intră în acțiune, monitorizează rezultatele.

    Acum pentru partea distractivă, este timpul să depunem o muncă constantă care va atrage în mod constant mai mult trafic pe site-ul dvs. web, va crește conversiile și va crește afacerea. Vom furniza rapoarte regulate, astfel încât să puteți lua pulsul progresului nostru.

SEO On-Page

Serviciile SEO on-page sunt servicii de optimizare pentru motoarele de căutare care vă optimizează site-ul web pentru a-și îmbunătăți vizibilitatea în rezultatele căutării pe Google, Bing și alte motoare de căutare. De obicei, serviciile SEO pe site se vor concentra pe cercetarea cuvintelor cheie, crearea de conținut, optimizarea etichetelor de antet și multe altele.

Link Building

În domeniul optimizării pentru motoarele de căutare (SEO), link building-ul descrie acțiuni care vizează creșterea numărului și calității legăturilor de intrare către o pagină web cu scopul de a crește clasamentul în motoarele de căutare ale acelei pagini sau site-uri web. Pe scurt, crearea de link-uri este procesul de stabilire a hyperlinkurilor relevante (numite de obicei link-uri) către un site web de pe site-uri externe.

Numărul de link-uri de înaltă calitate care indică către un site web, creste probabilitatea ca site-ul să se clasifice foarte bine în rezultatele motoarelor de căutare. Crearea de legături este, de asemenea, o tactică de marketing dovedită pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii.

Ce face ca o campanie SEO să aibă succes?

Alătură-te clienților noștri

    Tipul de optimizare:

    Cuvinte cheie vizate:

    Nume:

    E-mail:

    Telefon:

    Adresa website: